Doel

De zorgsector in Vlaanderen is in volle beweging. Zowel in de ziekenhuizen als in de geestelijke gezondheidszorg en de ouderenzorg volgen de ontwikkelingen elkaar in snel tempo op.

Deze blog wil die ontwikkelingen volgen, bekendmaken en becommentariëren.

Voor wie?

  • Bestuurders, directieleden en medewerkers van zorginstellingen kunnen inspiratie putten uit de praktijkverhalen van collega’s. Daarnaast brengt deze blog ook nieuws  over beleid en management in de ruimste zin van het woord. Zorgvoorzieningen kunnen via deze blog ook hun eigen praktijkverhalen delen met collega’s (Suggesties).
  • Beleidsmakers op verschillende niveaus maken via deze blog nauwer kennis met wat er zoal beweegt in de gezondheidszorg.
  • Het brede publiek, de pers en de media zijn uiteraard ook van harte welkom op deze blog. Concrete voorbeelden tonen aan hoe de zorgsector omgaat met de grote maatschappelijke en economische uitdagingen van de toekomst.

Een blog is een interactief medium. Wij ontvangen graag uw reacties. Een breed maatschappelijk debat kan de ontwikkeling van de zorgsector alleen maar ten goede komen. Gelieve bij het reageren wel een aantal afspraken te respecteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s